Nyheter og pressemeldinger om TVL

Endelig klar for lansering

– Det har vært helseskadelig til tider, men nå er vi her, sier TVL-sjef Alf Gjøsund i kanalens første show. TVLs nye studio i Oslo er fortsatt en byggeplass. Likevel starter TVL sendinger fredag 22. april klokken 20. – Det har vært veldig hektisk de siste månedene, men vi lovet oppstart i april. Nå erFortsett å lese «Endelig klar for lansering»

Denne serien har tatt verden med storm

TVL har kjøpt rettighetene til å vise The Chosen. Redaktør Alf Gjøsund ser store muligheter. – Vi er tett på kjerneoppdraget vårt her, sier en entusiastisk TVL-sjef. – Da jeg selv så The Chosen første gang var den første tanken: Denne serien må vi sørge for at flest mulig i Norge får se, sier Gjøsund.Fortsett å lese «Denne serien har tatt verden med storm»

OBOS-direktøren snakker ut i PlussPrat: Jeg lever ikke for pengene

Denne våren har det stormet det rundt misjonærsønnen og konsernsjefen Daniel Siraj. I sesongens første PlussPrat snakker han ut om troen, verdiene og oppveksten.

Norges Kristne Råd sier ja til TVL

Paraplyorganisasjonen for Norges kirker uttrykker glede over Vårt Lands TV-planer, er positiv til en intensjonsavtale om innhold, og er åpen for dialog om å utnevne kringkastingsråd for TVL.

Laster…

Noe gikk galt. Vennligst oppfrisk siden og forsøk igjen.


Hold deg oppdatert

Alle nyheter om TV-prosjektet legges ut på vår Facebook-side. Følg den her.