Seriøs og samlende profil

Debatten om mediemakt og «fake news» viser at det mer enn noen gang i moderne tid er behov for seriøse, redaktørstyrte medier: medier som er selvkritiske og bevisste på ansvaret for å formidle grundig og gjennomtenkt innhold.

TVL tar dette ansvaret på alvor. For oss er det en selvfølge å overholde Vær varsom-plakatens strenge krav om uavhengighet og etisk opptreden. Kringkastingsloven og all annen relevant lovgivning likeså.

TVL vil utelukkende samarbeide med seriøse og etisk bevisste aktører

Enkelte kristne TV-aktører er blitt omstridt på grunn av kontroversielle budskap og metoder.

TVL samarbeider utelukkende med seriøse og etisk bevisste aktører. Vår formidling av religiøst innhold er konsentrert om det kirker og organisasjoner står sammen om.

Det betyr ikke at TVL er en tannløs, kjedelig kanal. I tillegg til å inspirere og fengsle, vil vi utfordre og skape ettertanke. Vi kommer til å være ærlige og selvkritiske, men vi kommer også til å hjelpe deg å løfte blikket. Det skal gjøre noe med deg å se på TVL.

En rekke anerkjente og solide aktører i Kirke-Norge er med på samarbeidet om kanalen. Det skaper bredde og variasjon, og viser at selv om det finnes uenighet i Kirke-Norge, står man sammen om viktige verdier.

Les mer om samarbeidsmodellen her

Trenger du mer informasjon om etikk og samarbeid, finner du det på siden Ofte stilte spørsmål